BRODERIBOLAGET

när du behöver profilkläder som märks...

Stacks Image 210
Stacks Image 211
Stacks Image 212

Brodyr

Broderade laserskurna märken

Vävt märke, laserskuret


Brodyr på kläder och textil

En av våra främsta produkter är brodyr på kläder och textil. Vi tillhandahåller naturligtvis både brodyren och de plagg/produkter du vill ha uppmärkta - allt från omärkta så kallade no-name eller white label, produkter till välkända märken som Fruit of the Loom, Hanes m fl.

I de fall där brodyr inte är lämpligt har vi en mängd andra lösningar för uppmärkning av t ex profilkläder och andra produkter. Vävda märken, transfer eller screentryck är exempel på alternativa metoder.

Vi har ett stort utbud av såväl arbets- och fritidskläder som eleganta skjortor och ytterkläder. Även väskor, ryggsäckar och andra friluftsartiklar finns i vårt breda sortiment.

Vill Du ha hjälp med idéer eller söker något speciellt - tveka inte att kontakta oss.
Stacks Image 213
Maskinbrodyr
Trots att vi använder modern teknik är maskinbrodyr i allra högsta grad ett hantverk.
Vi lägger stor omsorg vid val av allt från underlag till tråd för att möjliggöra brodyr av högsta kvalitet.
Hur går det hela då till? Enkelt förklarat så sänder Du oss ditt original i högupplöst .jpg, .bmp, .tiff eller .pdf-format, så skapar vi ett brodyrkort. Om du har din logo i vektoriserat format (tex Illustrator) så blir resultatet ännu bättre.
För att uppnå bästa resultat finns det begränsningar beträffande storleken på Din brodyr, men eftersom det varierar beroende på Din logos utformning och val av material och är det bäst om vi får se Din logo.
Vävda märken
Ett mycket populärt alternativ till brodyr är våra vävda märken.
Med vävda märken kombinerar man fördelarna mellan tryck och textil. En högre detaljrikedom är möjlig eftersom tråden vävs med hög täthet.
En ytterligare fördel med vävda märken är det stora urvalet av monteringsmöjligheter, inte bara på textil utan även hårdplast eller t ex läder. Vare sig du vill ha ett anpassat adhessiv eller sy dina märken finns det en lösning som passar dig!
Broderi och tryck
Broderibolaget Stockholm AB tillhandahåller högklassig maskinbrodyr på alla upptänkliga underlag. Nära samarbete med flera av de ledande leverantörerna inom textil och presentreklam gör att vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av intressanta produkter. Nytt för 2008 är satsningen på värmetransfer på profil och arbetskläder.
Vi har produktionsenheter i Stockholms innerstad och i Kina - allt för att kunna tillgodose våra kunders höga krav på både kvalitet och snabba leveranstider.
Om Du har frågor om brodyr - ring oss!